Skor av hög kvalité från Vagabond

Skor av hög kvalité från Vagabond

Det svenska skolmärket Vagabond är populärt på grund av sin stilrena design och sin höga kvalité. Vagabond står för en skandinavisk enkelhet som går hem på många ställen över hela världen. Med en tillverkning på omkring 2 miljoner par skor varje år så är Vagabond ett av de ledande företagen inom modevarumärken för just skor.

Vagabond är kända för sin design, sin minimalism och sina skor av hög kvalité. Du som har gamla skor från Vagabond kan ta med dem till din närmaste Vagabondbutik för att de ska kunna återvinnas eller återanvändas. Vagabond arbetar hårt med hållbarhet inom flera olika områden. Inte minst är detta viktigt inom området läder och hur läder processas och behandlas. Det handlar om saker som att de som arbetar med de kemikalier som behövs vid lädertillverkning ska ha schyssta arbetsvillkor och inte komma till skada. Det handlar även om vad som händer med kemikalierna efteråt så att närmiljö och vattendrag skyddas från miljöförstöring.

Ledande modevarumärke för skor

Vagabond är ett av Europas ledande märken inom skor de tillverkar runt 2 miljoner skor varje år. Förutom skor så tillverkar Vagabond även väskor och andra accessoarer. Huvudkontoret är beläget i Varberg på Västkusten där även designstudion och prototypverkstaden ligger. Skor från Vagabond designas och testat där för att de ska hålla måttet. Skor från Vagabond tillverkas för att hålla för det typiskt Skandinaviska vädret som vi ju alla vet inte är särskilt förlåtande. Den höga kvalitén kommer från många års erfarenhet inom skotillverkning. Förutom att en sko från Vagabond håller länge så är den även känd för att vara bekväm och passa fotens passform. Vagabond säljer skor på över 40 marknader över hela världen och har butiker, eller konceptbutiker, i många huvudstäder som till exempel Stockholm, Berlin, Köpenhamn och Budapest. Förutom att skor från Vagabond sälj i butiker världen över så är de även stora inom E-handel. Skor från Vagabond sälj självfallet även i skobutiker som säljer många olika sorters varumärken eller på varuhus som till exempel Åhléns eller likande. Vagabondbutiker finns dessutom på många gallerier eller köpcentrum runt om i Sverige.

Publicerat i: Skor