Beställ catering i Stockholm när behovsanalysen är gjord

Att beställa catering i Stockholm kan vara en enkel och stressfri upplevelse och process. Detta är åtminstone sant om du följa vissa viktiga steg i samband med att du går igenom processen. Planerar du mat och dryck till ett företagsevenemang, ett bröllop, en släktträff eller liknande? Läs i sådana fall vidare för att få reda på vilka åtgärder du bör vidta när du beställer cateringtjänster!

Gör en behovsanalys innan du ska beställa catering i Stockholm

Dessa är de steg som du behöver gå igenom för att kunna beställa catering i Stockholm:

  1. Gör en behovsanalys. Det första steget är att analysera ditt behov av cateringtjänster. Här behöver du ta hänsyn till en rad olika faktorer och sedan göra en samlad bedömning utifrån den data som du har samlat in. Hur många gäster kommer och vilken budget har du? Vilket typ av evenemang ska du ordna med mat och dryck till? Dessa är bara några av de frågor som du behöver besvara för att kunna smalna ner urvalet av cateringfirmor och menyer till ett mindre antal sådana.
  2. Hitta rätt cateringleverantör. I det andra steget har du din behovsanalys redo och försöker utifrån den hitta rätt cateringleverantör för dig. Välj gärna en cateringfirma som har ett bra rykte i området och som kan förse dig med de tjänster som du är i behov av.
  3. Diskutera ditt behov med leverantören. Nästa steg är att diskutera igenom ditt behov av catering i Stockholm med den leverantör som du har valt ut. Här behöver ni diskutera allt från detaljerna kring evenemanget, såsom datum, tid, plats och antal gäster till annan information. Var så specifik som möjligt kring vad menyn behöver innehålla samt vilken eventuell specialkost som ska serveras.
  4. Boka leverantören. Har du kommit överens med leverantören om detaljerna kring beställningen och utförandet av denna samt priset för tjänsterna? Bra, då är det dags att boka leverantören för att försäkra dig om att de finns tillgängliga när du behöver dem. Därefter kan du luta dig tillbaka, åtminstone när det gäller den del av evenemanget som rör mat och dryck!